E&T Maes – Landbouwwerken

Doordat wij initieel gestart zijn met ons bedrijf in de landbouwwerken, kunnen we met onze ruime ervaring en vakkennis diverse werken aan in de landbouw. Wij werken ook met het LEA-MANAGER platform. Dit is een agri-platform waarop u kan inloggen via uw smartphone en overzichtelijk alle werken / percelen kan raadplegen en beheren. Indien gewenst komen wij graag eens bij jullie langs om alles in te stellen zodat we samen goed van start kunnen gaan!

Loonwerken

Met de roots uit het boeren leven is er destijds gestart met kleine landbouwloonwerken Nu ruim 35 jaar later staat Maes Geert Lgr klaar met een modern machinepark waarbij de klant centraal staat.

U kan bij ons terecht voor bemestings werkzaamheden tot diverse oogst werkzaamheden

Bemesten:

– Drijfmest met sleepvoet injector en Voeren van vaste mest met breed strooier. Strooien van kunst mest met een gps gestuurde meststoffenstrooier met automatische debietregeling.

Alle grondbewerking:

– Zoals diepgronden, ploegen, schoefelen, frezen en zaaiklaar leggen .

Zaaien:

– Zaaien van witte vruchten, grassen en groenbemesters, zaaien van mais met GPS ondersteuning

Grasoogst:

– maaien met trippel maaier tot 9.45m, schudden en harken. Wij kunnen Uw gras naar keuze inkuilen met hakselaar of opraapwagen ofwel in gewikkelde pakken zowel ronde als vierkante.

Mais oogst:

– Hakselen van maïs met 8 rijen, afvoeren van mais met grote aangedreven silagewagens en het aanrijden van uw silo met een zware tractor om goede bewaring te verzekeren.
– Dorsen van mais bij natte weersomstandigheden wordt de dorser voorzien van rupsen. Ook kunnen wij instaan voor het afvoeren van uw maïsgraan (ckc gecertificeerd)

Aardappel Teelt:

– Planten van aardappelen met 2 plantcombinaties voorzien van gps en sectie afsluiting. Ook voor het opfrezen kan U bij ons terecht

– Het rooien gebeurt met een 4 rijige aardappelrooiers op rupsen of banden . De rooiers kunnen verschillende reinigingstechnieken toepassen, dit naargelang de rooiomstandigheden. Het afvoeren van uw aardappelen gebeurt met een hooglosser met cleaner

Informatie nodig?
Contacteer ons vrijblijvend
+32 (0)50 82 35 67