E&T Maes – Landbouwwerken

Doordat onze ouders initieel gestart zijn in de landbouwwerken, kunnen we met onze ruime ervaring en vakkennis diverse werken aan in de landbouw. Wij werken ook met het LEA-MANAGER platform. Dit is een agri-platform waarop u kan inloggen via uw smartphone en overzichtelijk alle werken / percelen kan raadplegen en beheren. Indien gewenst komen wij graag eens bij jullie langs om alles in te stellen zodat we samen goed van start kunnen gaan!

Loonwerken

Met de roots uit het boeren leven is er destijds gestart met kleine landbouwloonwerken Nu ruim 35 jaar later staat E&T Maes klaar met een modern machinepark waarbij de klant centraal staat.

U kan bij ons terecht voor bemestings werkzaamheden tot diverse oogst werkzaamheden

Bemesten:

– Drijfmest met sleepvoet injector en Voeren van vaste mest met breed strooier. Strooien van kunst mest met een gps gestuurde meststoffenstrooier met automatische debietregeling.

Alle grondbewerking:

– Zoals diepgronden, ploegen, schoefelen, frezen en zaaiklaar leggen, spitfrezen tot 70cm diep met imants roterende spitfrees .

Zaaien:

– Zaaien van witte vruchten, grassen en groenbemesters, zaaien van mais met GPS ondersteuning, klaarleggen + zaaien van mais in 1 bewerking

Grasoogst:

– maaien met trippel maaier tot 9.45m, schudden en harken. Wij kunnen Uw gras naar keuze inkuilen met hakselaar of opraapwagen ofwel in gewikkelde pakken zowel ronde als vierkante.

Mais oogst:

– Hakselen van maïs met 8 rijen kettingbek die tijdens gevallen mais en kolvenverlies de beste resultaten neerzet, afvoeren van mais met grote aangedreven silagewagens en het aanrijden van uw silo met een zware tractor om goede bewaring te verzekeren.

Aardappel Teelt:

– Planten van aardappelen met 2 plantcombinaties voorzien van gps en sectie afsluiting. Ook voor het opfrezen kan U bij ons terecht

– Het rooien gebeurt met twee 4-rijige aardappelrooiers op rupsen of banden . De rooiers kunnen verschillende reinigingstechnieken toepassen, dit naargelang de rooiomstandigheden. Het afvoeren van uw aardappelen gebeurt met 2 hooglossers met cleaner (30t laadcapaciteit)

Informatie nodig?
Contacteer ons vrijblijvend
+32 (0)50 82 35 67